Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Dokumentation

Behörigheter

 

Journalmallar

Journalmallar är grunden för all dokumentation i ProReNata Journal, inklusive till exempel remisser, åtgärdsprogram, enkäter, etc. Vi har stora möjligheter att utforma journalmallar så att de passar er verksamhet. Vi har ett bibliotek av mallar för olika typer av verksamhet som medföljer vid start. Utöver dessa är ni välkomna att lägga till egna mallar som ni använder, exempelvis egna Åtgärdsprogram, Utlåtanden eller Kallelser. ProReNata Journal tillåter att olika användare kan ha tillgång till olika mallar, till och med om de skriver i samma journal.

Vi vill att journalföring ska vara lätt och utvecklar ständigt vårt mallverktyg för att kunna skräddarsy er dokumentation så mycket som möjligt till era behov.