Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Funktioner


Webbaserat

Genom att använda moderna webbtekniker så kan ProReNata erbjuda ett säkert, funktionsrikt journalsystem via webben. Vi stödjer den senaste versionen av alla större webbläsare på Windows, Mac eller Linux. Tack vare att ProReNata Journal är webbaserat så kan du komma åt journalerna var du än befinner dig och är inte bunden till en enskild dator.


Säker inloggning

ProReNata Journal är baserat på industristandardiserad teknik för att din journaldata ska vara säker. Genom att använda både lösenord och en engångskod vid inloggning skyddas din journaldata. Engångskoden genereras som ett sms eller med hjälp av en usb-nyckel. Vi använder oss av den svenska inloggningsnyckeln Yubikey för att göra inloggningen både enkel och säker för våra användare.


Optimerat för surfplattor

Få mobilitet i din journalföring genom att använda Prorenata Journal på surfplattor som Ipad eller Android.


Obegränsad support

I ProReNatas inbyggda supportsystem kan du ställa frågor så som ”Hur skriver jag en journalanteckning” eller  ”Vad gör jag om jag vill stryka en signerad anteckning?”. Vårt supportsystem söker efter hjälp i våra hjälpartiklar och oftast hittar du svaret där. Om du har en fråga som inte finns med i vår databas så kan du med ett enkelt klick skicka frågan till vår supportpersonal!

Vi pratar svenska, engelska, tyska, spanska och ryska!


Statistik & Rapporter

 

Följ upp ditt arbete i systemet genom att skapa statistik eller rapporter baserade på dina journalinlägg. Exempelvis för att ta fram statistik på genomsnittlig vikt på alla elever i årskurs 7 eller antal patienter som svarade ja på fråga 4 i hälsoenkäten som genomförts.


CE-märkt

ProReNata Journal är CE-märkt. Vi arbetar i enlighet med kvalitetsledningssystemet ISO-13485 och riskhanteringssytemet ISO-14971. Vi arbetar också kontinuerligt med förbättringar, både av ProReNata Journal och med vårt sätt att arbeta!


Säkerhetskopiering

För att du som användare ska känna dig säker på att ingen journaldata går förlorad använder ProReNata Journal dagliga säkerhetskopior med möjlighet att återskapa data ett helt år bakåt i tiden. Självklart krypterar vi även all information som lagras och överförs från systemet.


Meddelanden

Skicka enkelt meddelanden till dina medarbetare direkt i systemet. Du kan enkelt koppla en patientjournal till meddelandet och på så sätt dela viktig journalinformation med medarbetare på ett patientsäkert sätt.


Sökfunktionen

I ProReNata Journal kan du enkelt söka på patienters förnamn, efternamn, personnummer och om det är elever skolklass i olika kombinationer. Du kan också söka efter journalanteckningar, eller till exempel visa alla Vaccinationsanteckningar för en patient under 2013 eller alla ryggkontroller för en skola, alla allergier i en skolklass, etc.


Skräddarsytt

För att skapa ett så lätt och användarvänligt journalsystem som möjligt har vi anpassat systemet efter olika typer av verksamheter samt gjort det flexibelt nog att skräddarsys efter varje organisations specifika sökord och mallar. 


Med mera..

Förutom dessa funktioner får du som användare av ProReNata Journal även tillgång till:

  • Signerade journalanteckningar som följer lagliga krav så som patientdatalagen och hälso- & sjukvårdslagen
  • Historik över ändringar
  • Specialanpassade funktioner för enkel inmatning av längd- och vikt, remisser, vaccinationer mm
  • Uppföljningar av anteckningar
  • Möjlighet till sekretess mellan yrkeskategorier