Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Kom igång

Att komma igång med prorenata journal är superLÄTT

 
Vi är intresserade!   Fyll i formuläret längst ner på denna sida och berätta för oss hur ert team ser ut och hur just Ni arbetar så återkommer vi med förslag på prismodell och konfiguration.

Vi är intresserade!

Fyll i formuläret längst ner på denna sida och berätta för oss hur ert team ser ut och hur just Ni arbetar så återkommer vi med förslag på prismodell och konfiguration.

Klara, Färdiga..   Efter ert godkännande så sedan ställer vi in systemet efter era önskemål. Klicka på 3:an för mer info om hur vi gör detta!

Klara, Färdiga..

Efter ert godkännande så sedan ställer vi in systemet efter era önskemål. Klicka på 3:an för mer info om hur vi gör detta!

...Gå!   Vi skickar ut inloggningsuppgifter och hjälpsamma mail för att introducera er till ert nya system. Klart för start!         

...Gå!

Vi skickar ut inloggningsuppgifter och hjälpsamma mail för att introducera er till ert nya system. Klart för start!

 

 

 

En hjälpande hand!   När ni satt igång så finns vi på supporten så klart tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa till. Och glöm inte vår stora hjälpdatabas och gratis webbutbildingar!

En hjälpande hand!

När ni satt igång så finns vi på supporten så klart tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa till. Och glöm inte vår stora hjälpdatabas och gratis webbutbildingar!

 

Jag får alltid hjälp lätt och snabbt, så fort jag har några frågor. Svaren hjälper mig att komma vidare och hitta rätt funktioner för det jag vill göra!
— Anna Ekroth, Skolsköterska Bilingual Montessori School of Lund

Pris

Prisbox 4.png

Tack vare att vi använder oss av moderna webblösningar så kan vi erbjuda ProReNata till ett konkurrenskraftigt pris. Och eftersom du inte behöver installera något så tar vi heller inte ut någon installationsavgift. Istället tar vi bara betalt för driften av systemet, som ett abonnemang.

 

I priset ingår alla funktioner, full support och alla framtida uppgraderingar av systemet samt möjligheten att delta i våra webutbildningar.

 

Vår aktuella prislista hittar ni här.

Om du köper ProReNata Journal så sköter vi all drift, alla uppgraderingar, säkerhetskopieringar och säkerhet. Vi ger dig alltid full support!
— Jens Alm, Grundare och VD för ProReNata AB

Jag önskar en offert!

Beskriv gärna er typ av verksamhet samt antalet potentiella användare av journalsystemet.