Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nätverksträff hösten 2019

för dig som är administratör av ProReNata Journal

Tisdagen den 1 oktober 2019 bjuder ProReNata in till Nätverksträff för administratörer. 

Program: 

  • Välkomna, dagens agenda, presentation av deltagare

  • Sammanfattning; vad har hänt sedan förra året? ProReNatas grundare och VD Jens Alm  berättar om vad som hänt sedan förra nätverksträffen

  • Demo av ny funktionalitet i ProReNata

  • Kommande funktioner och design, Jens och ProReNatas designer Alfred bjuder på en titt in i framtiden

  • Gästföreläsare kring hedersrelaterade frågor

  • Mingel och nätverkande

Föreläsning

Temat för eftermiddagen är hedersrelaterade frågor. Hur kan elevhälsan främja arbetet för att upptäcka utsatthet och bidra utifrån sin roll till att utsatta får hjälp och stöd? Skolans ansvar och möjligheter, med särskild fokus på elevhälsoarbete mot hedersförtryck och våld. Fokus på hedersförtryck och våld med dess konsekvenser så som barn- och tvångsäktenskap, bortförda barn, könsstympning samt barn och unga med begränsat livsutrymme.

Föreläsare är;

Maha Eichoue – Utvecklingsledare mäns våld mot kvinnor – Länsstyrelsen Östergötland. Fil.kand. Samhälls- och kulturanalys LIU, med 20 års erfarenhet av arbete mot hedersförtryck och våld.

Shohreh Valikhany – Skolsköterska Linköping Kommun med kompetens i Våld i nära relationer, hedersrelaterade frågor och könsstympning vid Uppsala universitet och Linköping Hälsouniversitet.

Vi vill med nätverksträffen också ge möjlighet till att fördjupa sig i ProReNata Journal och även ge er administratörer möjlighet att byta erfarenheter med varandra.

Grundläggande information

Anmälan: Görs senast 26 augusti i vårt anmälningsformulär, anmälan är inte giltig förrän den bekräftats av ProReNata AB. 

Plats: Clarion Sign, ca 8 minuters promenad från Stockholms Centralstation, hitta hit.

Datum: 1 oktober 2019

Tid: 9.00-16.00

Förberedelser: Medtag en laptop eller surfplatta, trådlöst nät finns på plats. 

Kostnad: Deltagandet debiteras till självkostnadspris, 1350 kr ex moms. I priset ingår lättare frukost, lunch och eftermiddagsfika på Clarion Sign.

Avbokning: Deltagaren kan när som helst avboka nätverksträffen, men full avgift debiteras om avbokningen inkommer efter den 29/9.
 

Anmälan

Anmälan görs senast fredag 26 augusti på https://forms.gle/94z77VqhTFPDxrCN6, anmälan är inte giltig förrän den bekräftats av ProReNata AB.