Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nätverksträff våren 2018

för dig som är administratör av ProReNata Journal

Tema: ProReNata Elevakt och Ärendehantering

Vi vill med nätverksträffen skapa rum för er som är administratörer i ProReNata Journal att träffas, utbyta erfarenheter, lära och inspireras av varandra. Till vårens nätverksträff har vi valt ett tema som med tanke på GDPR väckt funderingar, både hos många av er och även hos oss i hur vi kan underlätta arbetet för er framåt!

Ett urval av innehållet: 

ProReNata Elevakt; Ärende och protokoll

En genomgång av ärendehantering i ProReNata indelat i två grupper baserat på erfarenhet. I anmälan anger du vilken grupp du önskar delta i. Efter genomgången ges möjlighet att i mindre grupper diskutera arbetsflöden och frågeställningar. 

Administratörsforum

Mindre diskussionsgrupper ger möjlighet att lyfta frågor och utbyta erfarenheter er administratörer emellan. Vi håller diskussioner i ämnena:

  • Sekretess - hur arbetar ni med elever som har skyddade personuppgifter och sekretessmarkerade handlingar?
  • GDPR och ProReNata Journal
  • Verksamhetsuppföljning med ProReNata Journal, hur lägger man upp mallar och rapporter så man får bra siffror att följa upp
  • Dokumentationsflöden i ProReNata Journal, hur för man in data, hur lämnar man ut data

Inspirationsföreläsning

Vi har även bjudit in författaren och specialpedagogen Ida Necovski för en timmas inspirationsföreläsning med temat "EHM - elevhälsomötet - en främjande, förebyggande och lärande modell"

Ida Necovski, specialpedagog, föreläsare och författare av boken EHM
Ida har varit med och utvecklat modellen EHM, elevhälsomötet som beskrivs i boken med samma namn. Ida är aktiv som specialpedagog men arbetar också med att stötta kommuner och skolor i deras arbeta med utveckling av elevhälsa.  Att få det förebyggande och främjande elevhälsoarbetet att komma främst är en utmaning som många skolor brottas med - under föreläsningen kommer ni att få ta del av förslag som kan förflytta arbetet från retorik till en vardagsnära praktik. 

EHM - elevhälsomötet - en främjande, förebyggande och lärande modell
Hur kan lärare och elevhälsa få till en samverkan kring förebyggande insatser som minskar behovet av akuta åtgärder i skolans vardag? Vad krävs för att all den kunskap som individuella elevmöten ger ska leda till mer övergripande förändringar av lärmiljön i en hälsofrämjande skola för alla?
Svaret är EHM, elevhälsomötet, som i en strukturerad modell bjuder in all skolpersonal som finns runt eleverna. I modellen samverkar skolans olika kompetenser och professioner för att i regelbundet återkommande möten ringa in utmaningar och möjligheter långt innan arbetsinsatserna blir av enbart åtgärdande karaktär.

Grundläggande information

Anmälan: Görs på https://goo.gl/forms/nQqUDqiEbRf61cQz1, anmälan är inte giltig förrän den bekräftats av ProReNata AB. 

Plats: Skridskopaviljongen vid Hotell Skeppsholmen, ca 10 minuter från Stockholm Centralstation, hitta hit.

Tid: 10-16

Förberedelser: Medtag en laptop eller surfplatta, trådlöst nät finns på plats. 

Kostnad: Deltagandet debiteras till självkostnadspris, 1 350 kr ex moms. I priset ingår lättare frukost, lunch på Restaurang Långa Raden och eftermiddagsfika.

Avbokning: Deltagaren kan när som helst avboka nätverksträffen, men full avgift debiteras om avbokningen sker mindre än tre dygn innan nätverksträffens start
 

Anmälan

Anmälan görs senast onsdag 14 mars på https://goo.gl/forms/nQqUDqiEbRf61cQz1, anmälan är inte giltig förrän den bekräftats av ProReNata AB. Då intresset är stort är deltagandet begränsat till 2 per organisation. Om ni önskar komma fler, så hör av er så ordnar vi det i mån av plats!