Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nyheter

 

 

Välkommen till ett nytt läsår!

Martina Regnander

Höstterminen har nu kommit igång ordentligt och vi märker att det är hög aktivitet ute hos våra kunder. 
På ProReNata arbetar vi som alltid för fullt med att ta hand om våra kunder på bästa sätt. 

Under året har ProReNata växt och vi är nu fler medarbetare än någonsin tidigare i företagets historia. Kanske har du redan haft kontakt med Zackarias i supporten, vår nya projektledare Mia eller någon av våra senast anställda utvecklare?  

I ProReNatas kundteam arbetar Zackarias, Brita, Sofia, Mia och Martina.
Tillsammans svarar vi på supportärenden, hjälper befintliga kunder med konfigurationsförändringar, tar hand om nya kunder och utbildar användare.

Utvecklarteamet programmerar och ansvarar för den tekniska utvecklingen av ProReNata Journal. Vi gör regelbundet uppdateringar av systemet med nya och förbättrade funktioner, men hjälper även till med importer, automatiska integrationer och andra tekniska arbeten. Utvecklarteamet består idag av Joakim, Erik, Sergio och Anna. 

ProReNatas grundare och VD är Jens Alm. Dessutom har vi även två föräldralediga medarbetare, Anna och Josefin. 

Vi ser alla fram emot ett innehållsrikt och spännande läsår! 

_WAH1452.jpg

Glad sommar!

Martina Regnander

Nu när sommaren står för dörren vill vi på ProReNata tacka för detta läsår, informera om vår support under sommaren samt skicka en sommarhälsning.

ProReNata är bemannat hela sommaren och erbjuder support via mail och telefon. Vi har dock begränsad bemanning på kontoret under juli månad vilket eventuellt kan leda till lite längre svarstider än normalt.
Givetvis finns fortfarande alla våra utförliga hjälpartiklar och webbutbildningar tillgängliga!

Vi önskar alla våra användare en fin och härlig sommar!

Stora sommarhälsningar
ProReNata-teamet

mack-792637_1280.jpg

Nätverksträff

Martina Regnander

Tidigare i veckan var det äntligen dags för en ny nätverksträff och vi hade förmånen att träffa många av ProReNatas administratörer. Det blev en fullmatad dag med föreläsningar, fördjupningar, diskussioner och härligt nätverkande. 

Tack alla som deltog och bidrog till en lyckad nätverksträff! 

Vi planerar att hålla en ny nätverksträff för administratörer i höst så håll utkik efter mer information om du är intresserad att vara med.