Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nyheter

 

 

Välkommen 2018!

Martina Regnander

Här på ProReNata arbetar vi för fullt med att ta hand om befintliga och nya kunder på bästa sätt, men även med att planera vårens övriga aktiviteter. 

Denna vår kommer vi att erbjuda tre fördjupningstillfällen med workshops på plats på vårt kontor på Skeppsbron i Stockholm. Tanken är att ge administratörer möjlighet att gå på djupet inom några av ProReNatas centrala delar; mallverktyget, rapportverktyget eller allmän fördjupning om ProRenatas administrationsgränsnitt. 

Den 18 april är det dags för ytterligare en av ProReNatas uppskattade nätverksträffar. Denna gång är temat för dagen är "Elevakt och ärendehantering". Inbjudan och information om program, tid, plats, kostnad samt anmälningsformulär skickas ut direkt till ProReNatas administratörer i början av februari. 

I april är det även dags för Skolsköterskekongress på Älvsjömässan i Stockholm. ProReNata är självklart en av utställarna. 

Vi hoppas vi ses i vår!
 

_WAH1522 kopia.jpg

God Jul och Gott Nytt År!

Martina Regnander

Med några dagar kvar till jul vill vi passa på att tacka för detta år och skicka en julhälsning till alla våra användare. 

Denna jul stödjer vi Rädda Barnen med 20 skolpaket vilket ger 100 barn varsin skolväska med anteckningsblock, pennor och annat som de behöver i skolan. 

Lagom till jul har vi också fått förmånen att stödja WONSA, en organisation som genom behandling, forskning och utbildning arbetar för en värld utan sexuella övergrepp. WONSA är en av våra pro bono-kunder som använder ProReNata Journal kostnadsfritt. Sedan tidigare stödjer vi på samma sätt Läkare i Världen. 

Behöver ni komma i kontakt med oss under jul och nyår så har supporten öppet varje helgfri vardag mellan 8-17. Alltså precis som vanligt. 

En God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi på ProReNata!

Nätverksträff

Martina Regnander

I förra veckan var det äntligen dags för en ny nätverksträff och vi hade förmånen att träffa många av ProReNatas administratörer. Den här gången var vi i Göteborg och det blev en fullmatad dag med föreläsningar, fördjupningar, diskussioner och härligt nätverkande.

Tack alla som deltog och bidrog till en lyckad nätverksträff!

Vi planerar att hålla en ny nätverksträff för administratörer under våren i Stockholm så håll utkik efter mer information om du är intresserad att vara med.

Image uploaded from iOS.jpg