Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nyheter

 

 

E-recept

ProReNata

 
 

Under hösten har vi byggt en integration mellan Alfa e-Recepts webbaserade receptfunktion och ProReNata Journal. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda denna integration som gör att du som användare kan registrera ett recept direkt i journalen och därmed göra det tillgängligt på alla Sveriges apotek.

För att använda e-recept-funktionen behöver det aktiveras för ditt ProReNata konto. Utöver det krävs en licens hos Alfa e-Recept som kan beställas via Alfa e-Recepts hemsida. Om du redan har en giltig licens hos Alfa e-Recept behöver du bara anmäla att tjänsten ska kopplas till ditt konto i ProReNata Journal.

Kontakta gärna oss på support@prorenata.se om du vill höra mer om hur du använder e-recept eller för att komma igång med att förskriva i ProReNata Journal!