Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nyheter

 

 

ProReNata fyller 5 år!

ProReNata

Idag för fem år sedan registrerades ProReNata AB hos Bolagsverket. De fem åren som gått sedan dess har vi gått från en till nu snart sex personer, från en kund till 127, från 200 elevjournaler till 350 000 med över två miljoner gjorda anteckningar och över 100 000 uppladdade dokument.

En vanlig dag är ungefär 250 användare inloggade samtidigt och dokumenterar, fler än vad vår första kund hade elever. Vår största kund har 450 användare och 57 000 elevers journaler lagrade hos oss. Det är roligt, men lika roligt är att vår minsta kund har en användare och 15 journaler. Allteftersom ProReNata har växt har vi verkligen strävat efter att behålla den personliga kontakt och positiva inställning vi alltid har haft till alla kunder, oavsett storlek. Det roligaste vi vet är kommentarerna vi får från våra användare, både de som säger att ProReNata är det bästa som hänt dem sen blockschemat och de som önskar funktioner vi inte har eller tycker att en sida är svåröverblickad. Det sporrar oss att försöka göra ProReNata Journal ännu bättre!

Det är roligt för oss att fler och fler vill använda det som vi har byggt, men ännu roligare är det att ni som använder det visar vad ni tycker (och extra roligt att ni så ofta är så nöjda). De senaste fem åren har vi försökt göra ett verktyg som verkligen hjälper er användare i ert vardagliga arbeten. Det verktyget är inte färdigt, vi har massor av idéer, många som kommit direkt från er på saker vi vill göra för att göra ProReNata Journal ännu bättre de kommande fem åren. Och de kommande femtio!

- Jens Alm, grundare ProReNata AB