Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nyheter

 

 

ProReNata stödjer Läkare Utan Gränser

Jens Alm

Logo_foretagsvan_2015_CMYK.jpg

Inte sedan andra världskriget har så många människor varit på flykt i världen som idag. Särskilt inbördeskriget i Syrien och båtflyktingarna på Medelhavet är extrema situationer. Läkare Utan Gränser har till dags datum räddat 11482 personer på Medelhavet via sina tre räddningsbåtar. Vi på ProReNata är väldigt berörda av det som händer och också väldigt rörda och imponerade av de insatser som organisationer som Läkare Utan Gränser, UNHCR, Röda Korset, med flera genomför.

Vi har sedan tidigare ett samarbete med Läkare Utan Gränsers systerorganisation Läkare I Världen och tillhandahåller gratis journalsystem för dem till deras klinik i Stockholm. Vi inleder nu också ett samarbete med Läkare Utan Gränser genom att bli Företagsvän för 2015.

Vårt huvudsakliga fokus för ProReNata Journal är att hjälpa våra användare med sin dokumentation, framförallt inom elevhälsan på skolor runt om i landet. Genom att bli Företagsvän till Läkare Utan Gränser hoppas vi kunna bidra till att fler barn på flykt överlever och kommer till en skola någonstans där de får leva vanliga liv med vaccinationer och ryggundersökningar, långt från krigets fasor.

Jens Alm, VD ProReNata AB