Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nyheter

 

 

Nya funktioner!

ProReNata

Vi gjorde den 1/10 en större uppdatering av ProReNata Journal som innehöll en avsevärt förbättrad ärendehanteringsfunktion, möjligheten att skapa protokoll samt omarbetade bevakningar i systemet. Läs gärna lite mer om våra Ärenden och Protokoll nedan eller i vår hjälpdatabas om du är användare av ProReNata Journal. Är du inte redan användare men är sugen på att se mer får du gärna maila oss på prorenata@prorenata.se så får du tillgång till vår Demo!

Ärenden

Ärendena i ProReNata Journal är ett samarbetsverktyg för skolans Elevhälsoteam som möjliggör en samlad dokumentation i elevärenden och sortering ärendena efter status m.m. Det går även att koppla bevakningar direkt till ett ärende. På så sätt kan man fördela uppgifter inom elevhälsoteamet och se till att dessa avklaras. Kontakta oss gärna för mer info om hur just ni kan använda ärenden i ProReNata.


 

Protokoll

Det kommer i och med uppdateringen gå att skapa Protokoll i ProReNata Journal. Dessa kopplas direkt till elevärenden för att skapa en dagordning och sedan kan detta kompletteras med en förtext. Denna funktion kan med fördelas användas för att skapa exempelvis EHT-protokoll.