Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nyheter

 

 

God Jul önskar ProReNata

Martina Regnander

 

Med några dagar kvar till jul kan vi börja summera ett fantastiskt ProReNata-år. Under året som gått har många nya organisationer börjat använda ProReNata. Antalet användare har ökat med 80% och vi slog nyligen rekord i antalet samtidiga inloggade användare. Sedan början av detta år har bland annat 25 000 vaccinationer dokumenterats och det har skrivits mer än 1,7 miljoner journalanteckningar i systemet. Och hela tiden har vi haft otroligt roligt och mycket trevligt i kontakten med alla er användare!

I jul stödjer vi UNICEF

I år har vi valt att stödja UNICEF med 100 vaccinationspaket, sammanlagt 1 dos mässling- och 1 dos poliovaccin för varje 10 doser vaccin som dokumenterats i ProReNata Journal under året (totalt dokumenterades över 25 000 vaccinationer i ProReNata Journal, så det blir 2500 doser mässling- och poliovaccin).

Vi är dessutom väldigt glada för att grundaren till Läkare i Världen, Anita Dórazio fick pris som årets hjälte på Svenska Hjältar-galan och att Läkare i Världen som organisation fick Katarina Taikon-priset av Stockholms stad under året. Vi samarbetar sedan flera år med Läkare i Världen och tillhandahåller kostnadsfritt journalsystem för deras välbehövliga och prisbelönta verksamhet för samhällets utsatta.

En God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi på ProReNata!

 

https://d3a93h6hjnkwzi.cloudfront.net/assets/490/e68ae526c28d19a53dcf546ec4167b2b793393e8/77459.png