Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nyheter

 

 

Tack!

Martina Regnander

Vi är glada för att ProReNata kan göra skillnad!

Inför julen valde vi att stödja Unicefs viktiga arbete genom att skänka vaccinationspaket, ett för var tionde vaccination som dokumenterats i ProReNata Journal under det gångna året. Tack för att vi tillsammans kan vara med och skapa en bättre värld för barnen!  

Skannad.jpeg