Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nyheter

 

 

Kongress 2017 EMI

Martina Regnander

Under förra veckan var ProReNata på plats under Skolsköterskekongressen på Svenska mässan i Göteborg. Två intensiva och roliga dagar fyllda med inspiration, kunskapslyft och framförallt möten med er användare. Både nya och bekanta ansikten besökte vår monter och gav oss möjlighet att visa ProReNata Journal och samtidigt bistå med live-support.

ProReNatas målsättning är att leverera ett enkelt och användarvänligt system som svarar upp mot användarnas behov. Det är därför extra roligt att höra alla positiva omdömen och lovord som ProReNata Journal får.

Tack alla ni som kom förbi och delade med er av era erfarenheter.

Image uploaded from iOS.jpg