Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nyheter

 

 

Vilken vecka!

Martina Regnander

Förra veckan gjorde våren sitt verkliga intågande över stora delar av landet. Det var också en vecka då vi hade förmånen att träffa många av ProReNatas  användare. 

För femte gången anordnade vi nämligen en lyckad nätverksträff för våra administratörer. Närmare femtio glada administratörer kom till Skridskopaviljongen på Kastellholmen i Stockholm där vi på temat elevakt och ärendehantering diskuterade hur ProReNata kan stödja elevhälsoteamens viktiga arbete. 
Gästföreläsaren Ida Necovski, specialpedagog och författare av boken EHM, höll även en inspirationsföreläsning om elevhälsomötet. Mycket intressant och tänkvärt! 

Under veckan var vi dessutom utställare på Skolsköterskekongressen i Älvsjö. Dagarna innehöll många trevliga samtal och möten med befintliga användare och nya bekantskaper. 

Tack alla som deltog på nätverksträffen och som besökte vår monter. 

Image-1.jpg