Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nyheter

 

 

Full fart framåt!

Martina Regnander

Vårterminen är i full gång och det är vi på ProReNata också.

Även denna termin kommer vi att erbjuda olika typer av utbildningar på plats på vårt kontor på Skeppsbron i Stockholm. Våra workshops ger administratörer möjlighet att gå på djupet inom några av ProReNatas centrala delar. Dessutom erbjuder vi grundutbildningar för användare och administratörer.
Som vanligt finns det också möjlighet att beställa skräddarsydda utbildningar på plats hos våra kunder eller som webbutbildning på distans.

Under våren är vi med som utställare vid två av vårens stora sammankomster; Skolläkardagarna 31 januari - 1 februari 2019 och Skolsköterskekongressen 9-10 maj 2019.

Nästa nätverksträff för administratörer är planerad till hösten 2019 och kommer äga rum i Stockholm. Mer information kommer längre fram men notera gärna datumet 1/10 redan nu.

Du vet väl också att du kan följa ProReNata på Facebook? Du hittar oss på www.facebook.com/prorenataab/.

Vi hoppas vi ses i vår!

frost-2765655_1920.jpg