Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Nyheter

 

 

God Jul!

Martina Regnander

På ProReNata tänker vi ofta på barn. Så här i juletid tänker vi dock lite extra på de barn i världen som har det svårt. Därför stödjer vi i år Rädda Barnens arbete i Jemen.

ProReNata har också förmånen att stödja några organisationer som på andra sätt gör skillnad, våra pro bono-kunder som använder ProReNata Journal kostnadsfritt; Läkare i Världen, WONSA och BUFFF.

Vi vill passa på att tacka för ett fantastiskt år och skickar en julhälsning till er alla. Behöver ni komma i kontakt med oss under jul och nyår så har supporten öppet som vanligt varje helgfri vardag mellan 8-17.

En God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi på ProReNata!

rb_tackpaket_banner_250x250.jpg

Hurra!

Martina Regnander

Snart är det första advent och och vi kan börja summera ännu ett fantastiskt ProReNata-år. I dagarna har ProReNata dessutom fyllt 8 år och vi kan konstatera att vårt födelsedagsbarn växer så det knakar.

Varje dag loggar ungefär 1200 personer in i systemet, vilket nästan är en fördubbling jämfört med förra året. Under året som gått har vi haft förmånen att välkomna många nya användare, och ytterligare 10 personer har fått en anställning på ProReNata.

Förra veckan anordnade vi årets andra nätverksträff (tack till alla er som kom till Göteborg!), och under året har vi träffat mängder av användare vid workshops, användarutbildningar och utställningar.

Vi är glada att så många vill vara med och bidra till att ProReNata växer och mår bra. Hurra!

Nätverksträff på Hotell Post i Göteborg

Nätverksträff på Hotell Post i Göteborg