Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Anmälan till Utbildning

ProReNata erbjuder gratis webbutbildningar. Aktuella utbildningar hittar ni i anmälningsformuläret nedan. Observera att vi inte har några inplanerade webbutbildningar under sommarmånaderna.

För att delta i en webbutbildning krävs en dator eller en surfplatta med internetuppkoppling. Dagen innan utbildningen ska genomföras skickar vi ut ett mail till alla anmälda med en länk till utbildningen samt information om hur man ansluter sig via programmet Join.me. Om man inte har deltagit i en utbildning tidigare så är det är en bra idé att koppla upp sig mot utbildningen några minuter innan start. Utbildningarna är normalt 15-45 minuter långa.

 

Det finns även möjlighet att ta del av redan inspelade webbutbildningar här

Hur går det till?

Under utbildningen ser man utbildarens skärm. Man kan även ställa frågor under utbildningen via join.me, via chatt. För närmare information hur du ansluter dig se denna artikel

Antalet platser är begränsat till 25 per utbildning. Vid stort intresse kommer vi att ge fler alternativ, vid lite intresse kan vi behöva senarelägga eller slå ihop utbildningar.

Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar efter era önskemål, se vår prislista för aktuella priser. 

Webbutbildningar

  • Ny användare i PRN skola: En utbildning för dig som ny användare av PRN inom elevhälsa.  Vi går igenom grunderna i systemet och tittar på några bra verktyg du kan ha nytta av i ditt arbete.
  • Ny användare PRN övrig verksamhet:  En utbildning för dig som ny användare av PRN som psykolog, på läkarmottagning etc .  Vi går igenom grunderna i systemet och tittar på några bra verktyg du kan ha nytta av i ditt arbete. 
  • Administratör i PRN: En utbildning där vi går igenom de funktioner som administratörer har tillgång till. 
  • Journalkopior/fildelning - Vi tittar närmare på olika funktioner att dela journalkopior elektroniskt, antingen till användare som också har ProReNata eller till användare av andra system.
  • Jobba med kalendern - Tips och trix hur du kan använda kalendern i ProReNata på bästa sätt.
  • Upplysningar/Varningar/Meddelanden/Bevakningar - tips och trix kring flera bra verktyg i ProReNata.
  • Vaccination/Ordination - en genomgång av funktionen ordination och vaccination inom den medicinska elevhälsan.
  • Protokoll - en fördjupning i funktionen att skapa ärenden och föra EHT-protokoll på ett smidigt sätt.
  • Mallverktyget - en fördjupning i hur du som administratör kan skapa och redigera dokumentationsmallar.
  • Webbenkäter - vi tittar närmare på hur du som administratör kan använda funktionen. 

Anmäl dig genom att fylla i:

Namn *
Namn
Välj vilken utbildning du vill ta del av