Kontakta oss

Använd formuläret till höger för att skicka ett mail till oss.

Vi återkommer direkt med svar!

 

Gäller ditt ärende support, maila gärna din fråga till support@prorenata.se eller klicka här för att komma till våra hjälpartiklar. 

 

30 Skeppsbron
Stockholm, Stockholms län, 111 30
Sweden

010-330 06 70

Prorenata Journal är helt webbaserat och går att använda i vilken modern webbläsare som helst, var som helst, när som helst! ProReNata Journal är journalsystemet som är till för dig som vill ägna din tid åt patienterna och inte åt systemet.

Utbildning

Vi erbjuder flera olika möjligheter för utbildning i systemet.

Egen användarutbildning/adminutbildning på plats

3 timmars utbildning för nya användare i systemet alternativt ny administratör i systemet. Utbildningen kan antingen hållas på plats hos er alternativt på vårt kontor på Skeppsbron i Gamla stan, Stockholm. Gruppstorlek 1-12 personer.

Klicka här för att se utbildningsinnehåll.

(Vid utbildning hos er tillkommer kostnad för resa och ev logi).

5400 kr/grupp/tillfälle

Bokningsbar användarutbildning/adminutbildning på ProReNatas kontor

3 timmars utbildning för nya användare i systemet alternativt ny administratör i systemet. Utbildningen genomförs på vårt kontor på Skeppsbron i Gamla stan, Stockholm och riktar sig till mindre organisationer med enstaka användare som inte vill boka en egen utbildning. Gruppstorlek 3-12 personer.

(Minst 3 deltagare krävs för att utbildning ska hållas)

Kontakta supporten vid intresse.

2 500 kr/person

Skräddarsydda utbildningsupplägg

Utöver ovanstående standardutbildningar skräddarsyr vi gärna utbildningstillfällen tillsammans med er. Kanske känns en workshop mer aktuellt eller vill ni fokusera på ett specifikt tema? Kontakta oss så hjälper vi er med lämpligt upplägg.

Pris enligt offert

Webbutbildning via skärmdelning

1 timmes utbildning där utbildare från ProReNata kopplar upp sig och delar sin skärm med en grupp användare. Dessa behöver inte sitta på samma plats men måste ha tillgång till en dator.

Utbildningsformen är lämplig för kortare genomgångar eller om en fysisk utbildning är svårt att genomföra av geografiska skäl.

1800 kr/timme

Alla priser är exklusive moms.